Дамски силиконови чорапи Intessimo

Дизайнерската марка „Интесимо“ е създадена да удовлетвори модното въображение за бельо на всяка съвременна жена. Изобилието от цветове и дантели правят чорапите „Интесимо“ най-желани на европейския пазар. Техният изцяло италиански дизайн и материали гарантират изключително качество и здравина.

Лятната колекция на „Интесимо“ позволява комбинация на чорапа с точния цвят бельо, както и с всеки тип обувка, като са усъвършенствани без ограничител на пръстите, имитирайки нежния загар на голи дамски крака.

Силиконът от вътрешната страна на дантелата позволява на чорапа да се задържи сам върху кожата, като е проектиран със специална иновативна формула, за да не пречи на „дишането“ на кожата и да създава максимален комфорт под официалните тоалети, както и под всекидневните ефирни рокли.

Дантелите на чорапите „Интесимо“ са с изключителна еластичност, като така се постига желаният ефект за удобство според четири размера – XS, S, M, L.

ВИЖ всички модели чорапи ТУК

Свързани статии

  • Колекция Пролет/Лято 2017 от LormarКолекция Пролет/Лято 2017 от Lormar И тази година Lormar не изневериха на стила си с новата пролетно-лятна колекция. Фин и луксозен микрофибър, нежен сатен и прекрасни дантели се преплитат, за да […]
  • Колекция Пролет/Лято 2017 от LeilieveКолекция Пролет/Лято 2017 от Leilieve Тазгодишните пролетно-летни модни колекции от Leilieve представляват една невероятна феерия от цветове и разкошни дантели. При нас ще можете да откриете 2 от тях, а […]