Познайте какво? Бански костюми GUESS 2017 😍

Ако още не сте видели новата колекция бански костюми от GUESS за 2017, то непременно трябва да го направите. Страхотни кройки, материи, десени и изпълнение! Няколко различни модела бански костюми можете да откриете и при нас – ТУК.

В това видео можете да видите малка част от фотосесията за колекция бански и бельо 2017, а малко по-надолу ще можете да видите и няколко видео-ревюта на банските, които можете да намерите при нас.Ето и видео ревютата:

Интересно за бански Desert Vybes е, че е двулицев – с красив флорален десен от едната страна и приятно изчистен, едноцветен от другата. Съчетайте, в зависимост от настроението си 😉

💙 Купи ТУК


ТОП серия за тазгодишната колекция си остава DENIM. Няколко различни модела бански, с десен, наподобяващ деним с нежна дантела. Можете да избирате между цял бански, сутиен с триъгълни чашки, бандо, бикини с връзки и такива, наподобяващи горната част на дънки. Какво си избрахте? 🙂

💙 Купи ТУК


💙 Купи ТУК


💙 Купи ТУК


И завършваме с този готин бански с леопардова шарка. Материята, от която е изработен, наподобява неопрен, а отпред се откопчава с цип.

💙 Купи ТУК


Все още се колебаете какъв бански да изберете за лятото? Може би току-що намерихте решението! 😉

 

Свързани статии