Нов каталог пролет – лято на Leiliеve

Винаги мислим за желанията на нашите клиенти и затова се стремим да поръчваме само най-добрите продукти, особено щом се касае за любимата ни италианска марка Leilieve!

На вашето внимание предоставяме моделите дамско бельо, които ще може да поръчате от онлайн магазина на Velia Vanity от пролетта на 2019 година.

Дизайн от най-високо качество с подбрани материи и иновативни платове  в линията Magic Summer на Leilieve. Просто магически!

Горни и долни части от колециите My Luxury и Felicity, които правят всеки момент специален.

Изберете от най-сексапилните модели на италианската марка Leilieve, които правят всяка жена да изглежда великолепно!

Комплекти Oasi от изключително гладка и тънка материя с флорални мотиви, подходящи за носене през горещите летните месеци.

 

За повече детайли относно продуктовата гама на колекциите Пролет – Лято 2019 може да пишете на office@velinavanity.com

Свързани статии

  • Бра фитинг консултацията и колко важна е тяБра фитинг консултацията и колко важна е тя Случвало ли ви се е да пробвате сутиен с вашия размер, изписан на етикетчето, и да се окаже, че не ви е точен? А купували ли сте сутиен, за който след това да си […]
  • Бельото като средство за комуникацияБельото като средство за комуникация Все по-често се говори за това колко определяща роля има езика на тялото не само в ежедневната комуникация, но и в тази на професионално ниво. Незабележимите на пръв […]