Колекция Пролет/Лято 2017 от Lormar

И тази година Lormar не изневериха на стила си с новата пролетно-лятна колекция. Фин и луксозен микрофибър, нежен сатен и прекрасни дантели се преплитат, за да прилегнат перфектно по женското тяло. И разбира се всичкото това с гаранцията за качество от Lormar. Тази година, за разлика от миналата, десените са доста по-изчистени, като варират в различни пастелни цветове.

Нов интересен артикул представлява бриджитката Alba без банел, направена по нова специална технология на Lormar. Тя хем повдига бюста по страхотен начин, хем е изключително лека и удобна за носене, поради липсата на банели. Можете да я видите ТУК.

 

Серия Lusinga, която може да се смята за ТОП серията от колекцията, е изработена от сатен в съчетание с разкошна дантела. Можете да я видите ТУК.

 

За жалост снимките не могат да покажат колекцията в пълната ѝ прелест. Допирът до тези невероятни материи е изключително важен, за да усетите какво точно имаме предвид. Но малко по-надолу ще ви представим серия от видеа, които се надяваме поне малко по-нагледно да ви покажат различните модели.

 

Ето и няколко видеа за колекцията:

 

 

Всички видеа можете да видите ТУК.

 

Свързани статии