Водещите тенденции за бански през 2018

Светът на модата през 2018 година показа, че е време за нещо различно с много елегантни, изтънчени дизайни и по-смели стилове бански. Традиционно в началото на пролетта и лятото фокусът беше върху пастелните нюанси, а при принтовете лидери остават флоралните мотиви, по-затворените горни части и ретро мотиви. Пискюлите, връзките и възлите пък са едни от най-актуалните декоративни елементи за бански костюми.

Ето някои от водещите тенденции, които може да откриете и сред колекциите на Velina Vanity и през тази година:

Горна част тип кроп топ

Моделите с кроп топ горни част са многобройни и наистина оглавяват трендовете тази година. Това е изключително  удобен за носене бански, който може да задоволи и най-претенциозните вкусове и прентенции. Освен това ви позволява да ходите на плажа спокойно и без горна дреха.

Модели: Jolidon Clandestine, Piha Denim Daze 

Флорални мотиви

Банските на цветя никога няма да излязат от мода и дори напротив, ще стават все по-колоритни и атрактивни. С тропически, екзотични и ярки принтове гарантирано ще създадете настроение и желания сред мъжкия пол, където и да отидете.

цял бански 2018

Модели: Infiore Tropical, Excite

Цял бански

Лятото е в разгара си и ако мечтаната фигура все още е мираж, то винаги може да изберете вечно актуалния цял бански. Така ще прикриете отпуснатото коремче и няма да се притеснявате излишно за перфектния външен вид на плажа.

Модели: Feba, Piha Garden Delight

Ultra Violet

Както всяка година американската компания Pantone обявяват „цвят на годината“ като този път изборът е т.нар. Ultra Violet. Както го описват: “Изобретателно и въображаемо, Ultra Violet осветява пътя към това, което предстои да дойде.” Едно е сигурно и това е, че ще стои повече от добре като бански на почти всяка фигура.  

бански цвят ultra violet

Забележка: На линковете под снимките може да видите актуалните артикули от колекциите на Velina Vanity, които да поръчате онлайн на сайта или да вземете директно от нашия магазин в София.

Очаквайте и продължението на статията за най-актуалните тенденции за бански костюми през тази година, а междувременно ви пожелаваме много хубави и зареждащи емоции през горещите дни!

Свързани статии